joi, 16 octombrie 2014

Uscator de legume, fructe, ciuperci, plante medicinale, paste fainoase etc...

La ce foloseste uscatorul HESTYA DRY31?


Una dintre metodele de pastrare a alimentelor pentru mai mult timp, fara sa isi piarda gustul sau proprietatile nutritive este uscarea lor. Uscarea naturala , la soare este cea mai des folosita in gospodariile oamenilor, insa inconvenientul este durata mare a timpului de uscare.
Rezolvarea acestui inconvenient este uscatorul automatizat HESTYA DRY31...
HESTYA DRY31
  • Ce legume şi fructe se pot usca:

Iata cateva exemple de legume autohtone care se pot usca: ardei (gras, kapia, gogosar), ciuperci, ceapa, legume rădacinoase cum ar fi: morcovi, patrunjel, pastarnac, telina; tomate, vinete, dovlecei, usturoi, varza.

Fructe care pot fi uscate: prune, mere, pere, afine, catina, caise, cirese, gutui, visine, merisoare.

  • Avantajele folosirii unui uscator HESTYA DRY31:
CIUPERCI USCATE  CU HESTYA DRY31
         O afacere profitabila in domeniul uscarii fructelor si legumelor inseamna posibilitatea de a oferi un produs de calitate intr-un timp cat mai scurt.
Uscatorul Hestya este rezolvarea acestei probleme.
Uscatorul este controlat electronic, fiind posibile setari ca:
-temperatura 0-80 gradeC
-umiditate 0-99%
-timp de lucru 0-24h

Sistemul de recirculare a aerului cald ii asigura un consum de energie decent si costul de productie a produsului finit fiind implicit mai redus.

Un alt avantaj este mobilitatea acestui uscator, fiind usor de transportat/mutat in orice parte sau locatie doriti Dvs.
Pretul cu mult sub pretul celor importate ii confera de asemenea afacerii dvs profitabilitate marita fata de concurenta.
Serviciul tehnic in perioada garantiei si postgarantiei este asigurat. Fiind fabricat in Romania exista la orice ora stoc de piese de schimb in cazul eventualelor defectiuni ce pot aparea in timpul exploatarii uscatorului. In acest fel oferim continuitate afacerii Dvs nefiind necesara indelunga asteptare a pieselor importate.